Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό τιμούμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου, τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ελληνικής παράδοσης.
Ο Δεκαπενταύγουστος είναι ημέρα πίστης, ελπίδας και οικογένειας. Είναι η ημέρα που οι Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, στρέφουν το βλέμμα στην Παναγία, ζητώντας δύναμη, προστασία και φως.
Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος δήλωσε:
«Η Παναγία είναι βαθιά ριζωμένη στην ψυχή του Ελληνισμού. Είναι η Μάνα της πίστης μας, η Μάνα που παρηγορεί, προστατεύει και δίνει δύναμη στις δύσκολες στιγμές.
Σήμερα, ας κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες που μας ενώνουν: την πίστη, την οικογένεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη για την Πατρίδα.
Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γρήγορα, έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ από σταθερές αξίες και ανθρώπινους δεσμούς.
Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Η Παναγία να σκεπάζει κάθε οικογένεια και να χαρίζει υγεία, δύναμη και ελπίδα σε όλους.»

