ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕπίδειξη χρήσης πυροσβεστικών μέσων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Επίδειξη χρήσης πυροσβεστικών μέσων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στο πλαίσιο της λήψης  μέτρων πυρασφάλειας, που οφείλει να λαμβάνει κάθε φορέας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα διενεργήσει ενημέρωση και επίδειξη χρήσης πυροσβεστικών μέσων την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο νέο κτίριο, στην οδό Καλλισθένους και Θεοφράστου στη Λάρισα.

Η ενέργεια θα υλοποιηθεί με τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Σώματος και της  εταιρείας ΠΥΡΟ-SOS ΜΠΑΡΜΠΑΣ (ως αναδόχου της σύμβασης συντήρησης Πυροσβεστικών μέσων) με τη συμμετοχή αιρετών και εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο νέο κτίριο στην οδό Καλλισθένους και Θεοφράστου της Περιφέρειας Θεσσαλίας με ώρα έναρξης 9:30 π.μ. ενώ το πρακτικό μέρος της επίδειξης θα διενεργηθεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα