ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΟ Χρήστος Καπετάνος στη Λάρισα με τους κτηνοτρόφους που...

Ο Χρήστος Καπετάνος στη Λάρισα με τους κτηνοτρόφους που έχασαν τα ζώα τους από τον Daniel

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνάντηση με κτηνοτρόφους του νομού Λάρισας, οι οποίοι έχασαν τα ζώα τους από τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel, είχε στο πολιτικό του γραφείο στη Λάρισα ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Οι κτηνοτρόφοι έθεσαν στον βουλευτή το ζήτημα της απώλειας του ζωικού τους κεφαλαίου και ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους, αντίστοιχη με εκείνη που προβλέφθηκε για συναδέλφους τους που έχασαν τα ζώα τους λόγω της ευλογιάς και της πανώλης.

Ο Χρήστος Καπετάνος τους ενημέρωσε ότι έχει ήδη καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας να εξεταστεί η αποζημίωση των πληγέντων κτηνοτρόφων, ώστε να αντιμετωπιστεί δίκαια το ζήτημα τους και να στηριχθούν έμπρακτα όσοι είδαν την παραγωγική τους δραστηριότητα να καταστρέφεται από τις πλημμύρες.

Από την πλευρά τους, οι κτηνοτρόφοι ευχαρίστησαν τον βουλευτή για την κοινοβουλευτική του παρέμβαση, εκφράζοντας την προσδοκία ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο αίτημά τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα