ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Ανήλικη κατανάλωσε βότκα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Λάρισα: Ανήλικη κατανάλωσε βότκα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στο νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε 13χρονη μαθήτρια, η οποία παρουσίασε συμπτώματα μέθης και μερική απώλεια αισθήσεων μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Κακαρά, η ανήλικη είχε προμηθευτεί μαζί με φίλη της ένα μπουκάλι βότκα από παντοπωλείο και στη συνέχεια βρέθηκαν σε προαύλιο Γυμνασίου. Περαστικός που αντιλήφθηκε την κατάστασή της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό συνελήφθη η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με την κατηγορία της διάθεσης αλκοόλ σε ανήλικη. Η ίδια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ζήτησε αναβολή για την Παρασκευή και αφέθηκε ελεύθερη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα