ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛάρισα: 49χρονη έκλεβε προϊόντα συνέχεια από το ίδιο σούπερ...

Λάρισα: 49χρονη έκλεβε προϊόντα συνέχεια από το ίδιο σούπερ μάρκετ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Αφαίρεσε προϊόντα συνολικής αξίας 170 ευρώ σε τέσσερις περιπτώσεις μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Στη σύλληψη μιας 49χρονης γυναίκας προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, για υπόθεση κλοπής από σούπερ μάρκετ της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα εισήλθε λίγο νωρίτερα στο κατάστημα και αφαίρεσε προϊόντα συνολικής αξίας 40 ευρώ. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Τα προϊόντα επιστράφηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας προέκυψε ότι η 49χρονη φέρεται να εμπλέκεται σε ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπής από το ίδιο σούπερ μάρκετ.

Οι συγκεκριμένες πράξεις φέρεται να σημειώθηκαν από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2026, με την αξία των προϊόντων που αφαιρέθηκαν να ανέρχεται συνολικά σε 130 ευρώ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού με κάνναβη

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο άνδρας εντοπίστηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα