ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑΕΛ U-19: To γεύμα των πρωταθλητών

ΑΕΛ U-19: To γεύμα των πρωταθλητών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε ατμόσφαιρα οικογενειακή και με τις συζητήσεις να είναι άκρως ποδοσφαιρικές κι επίκαιρες γευμάτισαν οι αθλητές μας των ομάδων Κ19 και Κ17 της ΑΕΛ το βράδυ της Πέμπτης στο “WE urban gastronomy” επί της οδού Πανός το οποίο ευχαριστούμε θερμά για το κάλεσμα και την φιλοξενία.

Παρόντα ήταν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των ομάδων μας, οι γυμναστές κι εκπρόσωποι της διοίκησης. Τη βραδιά τίμησε με το ενδιαφέρον του ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης.

Η ΑΕΛ Κ19 που τερμάτισε πρώτη στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος SL2 K19 έμαθε από την κλήρωση του τελικού τουρνουά ότι αγωνίζεται εντός έδρας της επόμενη Τετάρτη 12/3 με αντίπαλη την ομάδα του Αιγάλεω (1η αγωνιστική Playoffs) στο γήπεδο της Αγιάς (15:00). Το δεύτερο ζευγάρι είναι ΠΟΤ Ηρακλής – Πανιώνιος.

Πηγή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα