Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα στη Λάρισα τα καταστήματα τροφίμων, ιχθυοπωλεία, μανάβικα, φούρνοι και μίνι μάρκετ μετά από σχετική απόφαση.
Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας τονίζει:
“Δεδομένου ότι δεχθήκαμε πολλά ερωτήματα από τα μέλη μας σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων την ερχόμενη Καθαρή Δευτέρα, μετά τον καθορισμό της σε επίσημη αργία για τα καταστήματα, η ΕΣΕΕ προέβη στις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις με το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να μπορούν να ανοίξουν, εφόσον το επιθυμούν, τα ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία κλπ.
Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι η σημερινή έκδοση της υπ’ αριθμ 17088/22-02-2023 εγκυκλίου του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την οποία ρυθμίζεται προσωρινά το πρόβλημα και επιτρέπεται στα καταστήματα τροφίμων η λειτουργία τους την συγκεκριμένη αργία

