15.9 C
Larissa
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΑγάπη για πάντα: 9 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που παραμένουν...

Αγάπη για πάντα: 9 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που παραμένουν αγαπημένοι μετά από πολλά χρόνια γάμου

Ο έρωτας είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα, που χαρακτηρίζεται συχνά ως πάθος, καθώς επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου, τη συμπεριφορά, αλλά και τη στάση του απέναντι στον κόσμο αλλά και τη ίδια τη σχέση.

Της: Έπη ΤρίμηΗ αρχή του ερωτικού συναισθήματος βρίσκει το άτομο σε κατάσταση ενθουσιασμού και ευδιαθεσίας, με τη διάθεση να απολαύσει κάθε στιγμή της ζωής του, έστω κι αν δεν έχει διασφαλίσει ακόμη τη βεβαιότητα πως τα συναισθήματά του έχουν ανταπόκριση. Στη συνέχεια, ωστόσο, αν δεν υπάρξει η αναγκαία ανταπόκριση, το ερωτικό συναίσθημα μη βρίσκοντας την πλήρωσή του τρέπεται σε πηγή θλίψης και πόνου, λόγω της ματαίωσής του, γι΄αυτό και πολλές σχέσεις μετατρέπονται σε αδελφικές στην καλύτερη περίπτωση και επέρχεται το τέλος.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια που καταφέρνουν να κρατήσουν τη φλόγα ζωντανή και σίγουρα αποτελούν παράδειγμα. Αρκετοί μάλιστα είναι και διάσημοι κάτι που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό καθώς τα φώτα της δημοσιότητας και η φύση της δουλειάς τους δεν ευνοεί την πίστη και την ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης.

 

Η αρχή του ερωτικού συναισθήματος βρίσκει το άτομο σε κατάσταση ενθουσιασμού και ευδιαθεσίας, με τη διάθεση να απολαύσει κάθε στιγμή της ζωής του, έστω κι αν δεν έχει διασφαλίσει ακόμη τη βεβαιότητα πως τα συναισθήματά του έχουν ανταπόκριση. Στη συνέχεια, ωστόσο, αν δεν υπάρξει η αναγκαία ανταπόκριση, το ερωτικό συναίσθημα μη βρίσκοντας την πλήρωσή του τρέπεται σε πηγή θλίψης και πόνου, λόγω της ματαίωσής του, γι΄αυτό και πολλές σχέσεις μετατρέπονται σε αδελφικές στην καλύτερη περίπτωση και επέρχεται το τέλος.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια που καταφέρνουν να κρατήσουν τη φλόγα ζωντανή και σίγουρα αποτελούν παράδειγμα. Αρκετοί μάλιστα είναι και διάσημοι κάτι που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό καθώς τα φώτα της δημοσιότητας και η φύση της δουλειάς τους δεν ευνοεί την πίστη και την ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης

1. Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας

Στις αρχές του Ιουνίου του 2010, ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα ένωσαν τις ζωές τους κάνοντας έναν εντυπωσιακό γάμο, συνοδευόμενο από τη βάφτιση της μικρής νεράιδας τους. Το ζευγάρι, είναι από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz έχει ξεπεράσει τον καρκίνο της αποδεικνύοντας  ότι η πραγματική αγάπη, ο σεβασμός και η έλξη αποτελούν συνδετική κόλλα.

2. Ιωάννα Λίλη- Θοδωρής Ζαγοράκης

Η Playmate 2001 και μετέπειτα επιτυχημένη παρουσιάστρια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος σχεδόν αμέσως από τη γνωριμία τους. Μάλιστα,  η πρόταση γάμου του Θοδωρή έγινε στην κούκλα Ιωάννα μετά από δέκα μέρες -τηλεφωνικής- γνωριμίας. Οι δυο τους, μετρούν 15 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Θοδωρής είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Ιωάννας και όσοι τους ξέρουν καλά λένε πως ο έρωτάς τους με τα χρόνια δυναμώνει παρόλο που κατά καιρούς έχουν ακουστεί τριβές στην σχέση τους.

3. Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Ο νεότερος της Καίτης και αιώνιος θαυμαστής της Καιτούλας  Διονύσης Σχοινάς πριν από 20 χρόνια έκανε δημόσια πρόταση γάμου στη σημερινή σύζυγό του. Ακόμη είναι ερωτευμένος, τη στηρίζει, την προσέχει και την αγαπά ενώ στα μάτια του παραμένει εξίσου κούκλα όπως όταν τη γνώρισε. Ο ίδιος ο Διονύσης, αποκάλυψε στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά πως η Καίτη στην αρχή αγνοούσε την ύπαρξή του, αλλά τελικά ο επιμένων νικά. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει έναν γιο, τον Δημήτρη, τον οποίο και απέκτησαν με εξωσωματική γονιμοποίηση και είναι φυσικά ο μεγάλος έρωτας και των δύο!

4. Στέλλα – Αντύπας

Ο  Αντύπας, ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα του, τονίζοντας ότι παραμένει ερωτευμένος μαζί της μετά από 38 χρόνια γάμου. Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της σχέσης τους ο τραγουδιστής είπε: «”Δεν υπάρχει μυστικό… Από την αρχή και οι δύο δεν πήραμε στα σοβαρά αυτά που μας έλεγαν για τον γάμο. Ήταν εκείνη «τρελοκομείο» κι εγώ πολύ ροκ για να σοβαρευτούμε!»

Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς έχει γράψει ιστορία στο λαϊκό τραγούδι. Ένα παιδί που κατέβηκε από τη βόρεια Ελλάδα την Αθήνα και κατάφερε να μπει στην ψυχή και το σπίτι χιλιάδων Ελλήνων. Δεν είναι τυχαία τα προσωνύμια με τα οποία τον έχουν αποκαλέσει: ”Άρχοντας της καψούρας”, ”Βασιλιάς” και ”Ψυχολόγος”, διότι τα τραγούδια του αγγίζουν κυρίως τους χωρισμένους.

Ο τραγουδιστής έχει πει και μας έχει αποστομώσει: ««Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω».Το ζευγάρι έχει και μια κόρη η οποία είναι παντρεμένη.

Πένυ Παπουτσή- Τάσος Χαλκιάς

Η Πένυ Παπουτσή αποτελεί το άλλο μισό του Τάσου Χαλκιά. Ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια, με τη γυναίκα του. Μάλιστα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πριν από 45 χρόνια και πιο συγκεκριμένα, το 1974. Οι δυο τους βρίσκονται μαζί για περίπου μισό αιώνα. Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια».

Ναταλία Τσαλίκη- Γιάννης Μπέζος

Η Ναταλία Τσαλίκη είπε πως «με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά ως συνεργάτες. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία και μετά ήρθε η σχέση. Στην πορεία επιδιώξαμε να συνεργαζόμαστε. Όταν εκτιμάς τη δουλειά του άλλου και τον θαυμάζεις σαν καλλιτέχνη… Εύχομαι να γίνει και πάλι».Ο Γιάννης Μπέζος έχει πει για τη γυναίκα της ζωής του: «Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος».

9. Ελένη Πετρουλάκη  -Ίλια Ίβιτς

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 10 Ιουνίου του 1999 στο δημαρχείο Γλυφάδας και το γαμήλιο γλέντι πραγματοποιήθηκε, σε στενό οικογενειακό κύκλο στο σπίτι του ζευγαριού. Έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες και ζουν την απόλυτη ευτυχία.Παρά τα 27  χρόνια που πέρασαν μαζί, η καθημερινότητα και η ρουτίνα δεν κατάφεραν να τους απομακρύνουν και τα προβλήματα που τυχόν παρουσιάστηκαν –όπως συμβαίνει σε όλα τα ευτυχισμένη ζευγάρια- στάθηκαν οι αφορμές για να δυναμώσουν πιο πολύ και να προχωρήσουν ενωμένοι.

 

Enimerotiko.gr
google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα