ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑνακοίνωση από την ΕΠΟ για τον Ηρακλή Λάρισας

Ανακοίνωση από την ΕΠΟ για τον Ηρακλή Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google
Ανακοίνωση από την ΕΠΟ για τον Ηρακλή Λάρισας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ανακοίνωση από την ΕΠΟ για τον Ηρακλή Λάρισας

ΠΗΓΗ: aelole.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα