28.9 C
Larissa
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑνακοίνωση Monsters - ΑΕΛ

Ανακοίνωση Monsters – ΑΕΛ

Η παρούσα ανακοίνωση είναι η πρώτη και τελευταία που βγάζουμε έχοντας ως αποδέκτες τον μεγαλομέτοχο και το σινάφι του με στόχο να επισημάνει τις αστοχίες, να περιγράψει τα τραγελαφικά που συνέβησαν τη χρονιά που διανύσαμε καθώς και να επιρρίψει τις ευθύνες προς τους τυχάρπαστους που μοναδικό τους επίτευγμα είναι πως διετέλεσαν το Δ.Σ. της ΑΕΛ και χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της.

Από την πρώτη μέρα ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών θέλαμε να αφήσουμε απ’ έξω τα “κακώς” ενδεχομένως κείμενα που είχαν δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο σας και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να σας κρίνουμε για την σαπίλα και την διαφθορά που ποτίσατε και συνεχίζετε να ποτίζετε την τοπική μας κοινωνία.

Είναι γνωστό πως το Α και το Ω σε μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ανέκαθεν ήταν ο προπονητής, υπεύθυνος τόσο για την εξέλιξη και όσο για την εικόνα των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Την λήψη αποφάσεων σε καθοριστικές στιγμές και την ανάληψη ευθυνών σε περιόδους κρίσης.

Στην περίπτωση μας έχουμε να κάνουμε με έναν μέτριο προπονητή του οποίου οι “επιτυχίες” συνδυάζονται παραδοσιακά με υποκινούμενους που σπρώχνουν τις ομάδες που κοουτσάρει. Από την μια έχουμε το κλείσιμο του ματιού (βλ. Σέρρες) σε σπρωξίματα υπέρ των ομάδων του,  βαρύγδουπες δηλώσεις κατά των αντιπάλων και  από την άλλη έρχεται σε μια ομάδα που πηγαίνει κόντρα στην σαπίλα και την διαφθορά την οποία υπηρετεί.

Για να κάνει τι;

Για να πει τι;

Για να πετύχει τι;

Εάν νομίζουν κάποιοι πως το ΜΟΝΟ μας θέμα ήταν η ομάδα που υποστηρίζει με πάθος μάλλον δεν έχουν επαφή με το ίδιο το άθλημα.

 

Είναι κοινά αποδεκτό πως μια σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχοντας προσδοκίες και στόχους οφείλει να αρχίσει την προετοιμασία της εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί από τον προπονητή της και είναι ένα διάστημα 15 με 20 ημερών. Στην δική μας περίπτωση η ανεπαρκής προετοιμασία (1 εβδομάδος) του αγωνιστικού τμήματος έχει ως αποτέλεσμα να φανούν σημάδια κόπωσης και να παρουσιαστεί ελλιπής αγωνιστικός ρυθμός λόγω της απουσίας σοβαρών φιλικών παιχνιδιών.

Καλούμε το ιατρικό τιμ να εμφανίσει τα εργομετρικά των παικτών (Αυγούστου και Ιανουαρίου).

 

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία ωστόσο είναι η δική μας παρέμβαση σε ένα εσωτερικό περιστατικό το οποίο ήταν η απαξίωση και γείωση του αρχηγού της ομάδας από πλευράς διοίκησης. Κάνοντας του ανήθικη επίθεση, μη σεβόμενη ακόμα και την ίδια του την οικογένεια. Αναγκαστήκαμε να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να είμαστε ο αρωγός στην προσπάθεια δικαίωσης αλλά και ένωσης, παρουσία ενός πρώην “θρύλου” του οποίου οι δάφνες, όπως αποδείχθηκε, μάλλον ήταν περιστασιακές.

Τι κι αν τρέξαμε μαζί του σε πολύ δύσκολες στιγμές, βάζοντας πλάτη για να ορθώσει  Η  ΑΕΛ ξανά το ανάστημα της και να κάνει την ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ; Στο τέλος όμως νιώσαμε προδομένοι έτσι όπως γίνεται δηλαδή τις περισσότερες φορές. Όχι μόνο με τον εν λόγο “κύριο” αλλά και με τόσους άλλους που βγάλαμε από την αφάνεια δίνοντας τους αναγνωρισιμότητα. Ασχέτως αν συνέβαλαν τα μέγιστα σε μια καταστροφική εποχή.

Το ένα συμβάν διαδέχεται το άλλο και αυτή τη φορά δεχόμαστε τα πυρά με επίσημη ανακοίνωσή της κυβερνητικής ΠΑΕ, κατά των ιδίων της των οπαδών. Βλέπεις, το να είσαι τσιράκι της κυβέρνησης και η ομάδα σου να μην μπορεί να πάρει την άνοδο μάλλον είναι αποτέλεσμα ολικής ανικανότητας.

Μας καταδικάσατε λοιπόν επειδή δείξαμε την αντίδραση μας στην χουντική εφαρμογή νόμων, την συγκάλυψη γεγονότων και ανθρώπων δημιουργώντας ένα αποτρόπαιο έγκλημα που ακόμα και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Διοίκηση η οποία αφήνει στο περιθώριο και κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλει τους οπαδούς της -αργά ή γρήγορα- την περιμένει μόνο η διάλυση.

Αυτό μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους:

1) Με τις διμοιρίες έξω από το πέταλο μας που με προκλητικούς ελέγχους, προπηλακισμούς, λεκτικούς χαρακτηρισμούς έχουν ως στόχο την πυροδότηση του κλίματος με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

2) Με τους μπράβους και τους ασφαλίτες που βάζει η ίδια η ΠΑΕ σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου σε κάθε παιχνίδι.

3) Με το ότι δεν κατατέθηκε ποτέ επίσημη η έστω ανεπίσημη (σε συνεννόηση ) αίτηση για να παρθούν εισιτήρια σε εκτός έδρας αγώνα δυσχεραίνοντας τις σχέσεις μας. Ακόμα και σε αγώνες κομβικής σημασίας (Λεβαδειακός) μας άφησαν τόσο η ίδια η ΠΑΕ όσο και ο άλλοτε υπεύθυνος ασφαλείας της και άλλοτε ως γενικός διευθυντής της να περιφερόμαστε στα βουνά και να μας απειλούν πως εάν εισέλθουμε στις κερκίδες του γηπέδου η ομάδα θα τιμωρηθεί και θα έχουμε εμείς την ευθύνη.

Εν συνεχεία μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ομάδας, γίνονται σπασμωδικές μεταγραφικές κινήσεις χωρίς επί της ουσίας να συμβάλουν πουθενά. Κλασικά παιχνίδια εντυπώσεων.

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα μιάσματα και λοιποί παρατρεχάμενοι και αυλικοί της ΠΑΕ να μην τιμάτε την μνήμη ενός ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ, συνοπαδού του οποίου η συμβολή, όπως και άλλων εκείνης της εποχής, ήταν κομβικής σημασίας; Γνωρίζετε η κάνετε πως δεν γνωρίζετε την ιστορία της ομάδας; Η οποία σε κάθε ευκαιρία σας ξερνάει στα μούτρα. Μέχρι και ανήμερα του αγώνα, παίζοντας σπασμένο τηλέφωνο και μιλώντας με ευθυνόφοβους βάζοντας τους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, μας δίνατε φθηνές δικαιολογίες για μια τόσο μικρή κίνηση σεβασμού από πλευράς σας όπως ήταν η καταβολή ενός λουλουδιού κάτω από το πανό που κρεμάστηκε στο πέταλο μας! Εάν δεν υπήρχε μια μικρή ομάδα που αναγκάστηκε να πιστέψει σε κάτι ουτοπικό πάρα τις δυσμενείς συνθήκες μιας άλλης αποχής, που όπως λέτε και ξαναλέτε ζήσατε κι εσείς (μάλλον από απόσταση ασφαλείας) δεν θα υπήρχε καμία ΑΕΛ για να στέκεστε καμαρωτοί, να καπηλεύεστε το όνομα, τους τίτλους και να είστε “οπαδοί” της.

Βέβαια αφήσατε την ομάδα ξεκρέμαστη στα πλέι οφ, επειδή χρωστούσατε 12 χιλιάρικα, όχι ότι μας προξενεί εντύπωση η ασυνέπεια αν αναλογιστούμε πως παίκτες ήταν απλήρωτοι για 6 μήνες και κάποιοι εξ αυτών έτρωγαν στο επιμελητήριο.

Η ασυνέπεια δίνει τη θέση της στις απειλές, όχι μόνο προς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και προς τις οικογένειες τους. Τι κι αν μητέρα ποδοσφαιριστή παρακάλεσε τον “επικεφαλής” για μια καλύτερη μεταγραφή τους γιου της, εσείς ξέρατε εκ των προτέρων και τι να απαντήσετε αλλά και τι να πράξετε. Αγνοώντας την συμβολή, τον σεβασμό που έδειξε σε εμάς αλλά και το πως τίμησε την φανέλα κι ας υποστήριζε άλλη ομάδα.

Πάντως για να ξέρετε τα σερί παιχνίδια των περίεργων ανατροπών μόνο αθώα δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, εκτός εάν υπάρχει τόση μεγάλη ανικανότητα. Μη μπορώντας να γνωρίζουμε τι απ΄ τα δύο είναι χειρότερο.

Αποτελεί κοινό τόπο πως αυτός ο οποίος αναλαμβάνει κάτι αυτομάτως παίρνει και τις υποχρεώσεις. Το να πληρώσετε ένα συνεργείο καθαρισμού για να φέρει το γήπεδο σε μια λειτουργική κατάσταση όπου θα εξυπηρετεί τις οικογένειες και τα παιδιά, όπως και τους απλούς φιλάθλους μάλλον θα ήταν κάτι αδιανόητο έτσι;

Γιατί όμως ζητούσατε τη γνώμη μας για τις τιμές των Mini διάρκειας αφού στη τελική κάνατε τους κεφαλιού σας; Εκμεταλλευτήκατε τους φιλάθλους για να βγάλατε 10 φράγκα παραπάνω και όχι να δώσετε ώθηση στην ομάδα μέσω των οπαδών.

Ανάξιοι να οργανώσετε κάτι ουσιαστικό και μνημειώδες για τα 60 χρόνια της ομάδας, καλώντας τον κάθε άσχετο του οποίου τα λόγια ήταν δίκοπο μαχαίρι και πλήρης απαξίωση της ιστορίας μας. Ακούσαμε τα πάντα εκτός από αυτά που μας αφορούν ακόμα κι ευχές για πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά κύπελλα από ρασοφόρους, πολιτικούς και κάθε καρυδιάς καρύδι προσβάλλοντας τους νεκρούς μας.

Φτάνει με τις υποσχέσεις και τα “ξύλινα” λόγια.

Έπρεπε να προσέχεις όταν έβγαινες στα κανάλια και μας κατηγορούσες με ισχυρισμούς τύπου ΚΟΥΓΙΑ. Αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύεις το συμφωνητικό παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία του DEAL, όπως και τις οικονομικές υποχρεώσεις;  Έτσι, για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ. 

Έπρεπε να προσέχεις όταν έδινες συνεντεύξεις και τηρούσες τα της γραφής που είχες μπροστά σου και διάβαζες. Όταν χρειάστηκε όμως να σηκώσεις το κεφάλι και να απαντήσεις σε ερωτήσεις έβγαλες το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ προσωπείο που προσπάθησες μάταια να κρύψεις ώστε να μην τσαλακωθεί η εικόνα σου.

Εάν δεν το έχετε καταλάβει αυτή η ΙΔΕΑ χρειάζεται στο τιμόνι της έναν άνθρωπο με όραμα και πλάνο. Όχι κάποιον που στηριζόμενος στην δική του ανικανότητα ψάχνει υποχθόνιες λύσεις, όπου με την βοήθεια των μεγάλων θα παίξει το τελευταίο του χαρτί μήπως και καταφέρει να φύγει από δω ως “επιτυχημένος σωτήρας”.

Πλέον τα λόγια σταματάνε και την θέση τους παίρνουν οι πράξεις.

 

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

 

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΑΕΛ: θα τους απαντήσουμε μια φράση που μας κράτησε ζωντανούς την προηγούμενη περίοδο.

“ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ”.

 

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ εντός και εκτός τειχών.

 

Μonsters Larissa

Πηγή

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα