Την Κυριακή (05/11) στις 15:00 η ομάδα της Κοζάνης, αγωνίζεται με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Η επίσκεψη της ΑΕΛ στο ΔΑΚ Κοζάνης, μόνο απαρατήρητη δεν περνά από τους φιλάθλους της Κοζάνης. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης “Τα Λιοντάρια” για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Σ.Φ Κοζάνης «Τα Λιοντάρια»

Την Κυριακή η Κοζάνη μας αντιμετωπίζει σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι στο ΔΑΚ Κοζάνης και ώρα 15.00 την ιστορική ομάδα της Λάρισας.

Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε πολύ καλά την διαδρομή της ομάδας της Λάρισας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας. Μια διαδρομή που ζηλεύουμε όλοι εμείς που ζούμε στην επαρχία και ονειρευόμαστε πως ίσως κάποτε να φτάσουμε στα στάνταρ της Λάρισας.

Όνειρο μεν αλλά χωρίς όνειρα δε μπορείς να σχεδιάσεις.

Από την άλλη η Κοζάνη μας που μετά από απουσία 42 χρόνων από το επαγγελματικό χάρτη του ποδοσφαίρου επέστρεψε και δίνει δυναμικά το παρόν. Ήρθε η στιγμή ο κόσμος της πόλης να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές που ήδη βέβαια άρχισε να ζει χάρη στους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας οι οποίοι έφτιαξαν μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα και άκρως ανταγωνιστική καταφέρνοντας την 6η αγωνιστική να φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Υπέρ ομάδα δε γίναμε ξαφνικά. Απλά βήματα σταθερά προς τα εμπρός κάνουμε.

Όσοι από εμάς όλα αυτά τα χρόνια πηγαίναμε στο γήπεδο, έχουμε επίγνωση που ήταν η ομάδα πριν τέσσερα χρόνια και που έχει φτάσει σήμερα.

Γι’ αυτό την Κυριακή ενισχύσουμε την ομάδα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό άσχετα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ..

Όχι μουρμούρες και βρισιές στους παίκτες μας. Μόνο ιαχές ενθάρρυνσης και χειροκρότημα. Έτσι δείχνουμε την αγάπη μας στην ομάδα.

Τέλος, υπεύθυνη για την τιμή του εισιτηρίου είναι αποκλειστικά η διοίκηση από την στιγμή που είναι ΠΑΕ κι αυτή έχει τον λόγο για το ποσό που θα επιλέξει να βάλει την τιμή εισιτηρίου. Υποχρέωση μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΗΓΗ aelole.gr