ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΆνδρας με ψυχολογικά προβλήματα τραυμάτισε με τσεκούρι αστυνομικό

Άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα τραυμάτισε με τσεκούρι αστυνομικό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9.30 πρωί της Πέμπτης (26/3) στους Αμπελόκηπους όταν ένας 35χρονος με ψυχολογικά προβλήματα επιτέθηκε σε αστυνομικούς, τραυματίζοντας έναν εξ αυτών με τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα σχετικά με τον πόλεμο, και αφού ταυτοποιήθηκε μέσω της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του προκειμένου να εκτελέσουν εντολή ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρείο.

Φτάνοντας στο σπίτι, η μητέρα του 35χρονου είπε στους αστυνομικούς πως έπρεπε να φύγει επειγόντως για τη δουλειά της. Όμως δεν τους αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν κλεισμένος στο δωμάτιό του. Έτσι όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, εκείνος τους επιτέθηκε με τσεκούρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, καθώς το χτύπημα φέρεται να είναι επιφανειακό.

enikos.gr

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα