Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου δύο νέοι και ιδιαίτερα δραστήριοι Λαρισαίοι, ο επιχειρηματίας , Άγγελος Βράκας και η οδοντίατρος , Μαρία Γκουνιαρούδη, επισφραγίζοντας την αγάπη τους με τα δεσμά του γάμου.
Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια Λάρισας, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων, καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτικό χώρο της ευρύτερης περιοχής.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που ξεχωρίζει τόσο για την επαγγελματική του πορεία όσο και για τη δυναμική παρουσία του στην τοπική κοινωνία, μοιράστηκε μία από τις ομορφότερες στιγμές της κοινής του ζωής, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα και αγάπη.

Ο Άγγελος Βράκας, ένας εξίσου δραστήριος νέος επιχειρηματίας, συνεχίζει και εξελίσσει την επιτυχημένη οικογενειακή επιχειρηματική δραστηριότητα στον κατασκευαστικό κλάδο, μέσω της εταιρείας «Σκαλωσιές ΔΙΑΣ». Παράλληλα, αναπτύσσει τη δική του επιχειρηματική πρωτοβουλία με την εταιρεία «AVcare Inventive Life», η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η Μαρία Γκουνιαρούδη, μία αξιόλογη νέα επιστήμονας με ενεργή παρουσία στον χώρο της υγείας, έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή επαγγελματική διαδρομή στον κλάδο της Οδοντιατρικής. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ενώ παράλληλα προσφέρει τις επιστημονικές της υπηρεσίες στο Οδοντιατρικό Τμήμα Ατόμων με Αναπηρία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.
Δύο νέοι άνθρωποι, με κοινές αξίες, φιλοδοξίες και αγάπη για όσα δημιουργούν, ενώνουν πλέον τις ζωές τους, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο όνειρα, προσδοκίες και κοινές επιδιώξεις.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε μια εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση, αντάξια της ξεχωριστής αυτής περίστασης, όπου οι νεόνυμφοι γιόρτασαν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το κέφι, η συγκίνηση και οι όμορφες στιγμές συνέθεσαν το σκηνικό μιας βραδιάς που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων του.

Το larisanew.gr εύχεται στον Άγγελο και τη Μαρία μια κοινή ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία, ευτυχία, προσωπική και επαγγελματική καταξίωση, με αμέτρητες όμορφες στιγμές και κάθε τους όνειρο να γίνεται πραγματικότητα!



















