Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Τα καταστήματα ανοίγουν ενόψει των θερινών εκπτώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020
Το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό και το ωράριο λειτουργίας που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας είναι 11:00 – 16:00.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας θέλει να τονίσει την πάγια θέση του ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εκτός από 3 Κυριακές το χρόνο (τις δύο τελευταίες του έτους και της Κυριακής του Λαζάρου). Καθώς φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας και της καραντίνας που ζήσαμε και καθώς η αγορά της πόλης θα είναι ανοιχτή το Σάββατο 18 Ιουλίου, μόνο για φέτος και κατ’ εξαίρεση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία και προτείνει στα εμπορικά καταστήματα-μέλη του που επιθυμούν να ανοίξουν την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 να ακολουθήσουν το ωράριο 11.00 – 16.00».