Ανησυχία κατοίκων στο Μάτι για βανδαλισμούς και διαρρήξεις - Στο in αποκλειστικές φωτογραφίες

Το in δημοσιεύει φωτογραφίες από το Μάτι και τον κεντρικό δρόμο της Ποσειδώνος, όπου άγνωστοι έσπασαν με κοτρόνα το τζάμι ΙΧ αυτοκίνητου με πιθανότερο λόγο την αναζήτηση ειδών, αφού και το ντουλαπάκι στο συνοδηγό είναι ανοικτό. Το περιστατικό αυτό μάλιστα συνέβη στον κεντρικότερο δρόμο του οικισμού, ενώ σε διάφορα φόρουμ σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης, πολίτες μιλάνε για διαρρήξεις σε σπίτια της περιοχής.

Παρότι οι περιπολίες της αστυνομίας στο Μάτι, ειδικά μετά την τραγική πυρκαγιά έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, από ότι φαίνεται η περιοχή δοκιμάζεται και από άλλα δυσάρεστα περιστατικά. όπως σπασμένα αυτοκίνητα και διαρρήξεις σε σπίτια.

«Και τώρα τι κάνουμε;
Οργιάζουν οι κλοπές στην περιοχή μας. Κλείνουμε πόρτες και παράθυρα μέρα μεσημέρι;» αναφέρει κάτοικος της περιοχής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Εχθές δύο σπίτια το ένα απέναντι από γνωστό εστιατόριο – καφέ και άλλο στη παραλία εν ώρα απουσίας των ιδιοκτητών εισέβαλαν ανενόχλητοι και έκλεψαν χρυσά κλπ. Άκουσα και για άλλα δύο πριν τρεις μέρες» γράφει άλλος κάτοικος σε ανάρτηση του.

Πηγη: in.gr