ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΑπάτη απο το … Χόλιγουντ στον Βόλο

Απάτη απο το … Χόλιγουντ στον Βόλο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Κάτι απο… το Χόλιγουντ είχε η νέα απάτη που σκάρωσαν επιτήδειοι, προκειμένου να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό από Βολιώτη επιχειρηματία. Ο νεαρός άνδρας το τελευταίο διάστημα συνομιλούσε με μία… «σταρ του Χόλιγουντ», η οποία τον είχε πείσει για την ταυτότητά της! Μάλιστα, του εξομολογήθηκε ότι ενδιαφερόταν να κάνει μαζί του επενδύσεις στην Ελλάδα, αφού είναι μία χώρα σε ανάπτυξη και η ομορφιά της μπορεί να φέρει πολλά χρήματα, σε όποιον αποφασίσει να επενδύσει.

Έτσι, ο 35χρονος άνδρας πείστηκε από τα επιχειρήματα και την… ομορφιά της Χολιγουντιανής σταρ με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η «συνεργασία» τους. Κι επειδή επενδύσεις χώρις χρήματα δε γίνονται, γρήγορα η καλλονή από τις ΗΠΑ του ζήτησε μία μικρή προκαταβολή της τάξης των 6.000 ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι business!Στη συνέχεια οι δράστες που κρύβονταν πίσω από το ψεύτικο προφίλ του facebook εξαφανίστηκαν και ο Βολιώτης αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Μετά από έρευνα που έκαναν οι δικαστικές αρχές του Βόλου, αποκαλύφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κατευθυνθεί σε τραπεζικούς λογαριασμού δύο ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ερευνάται και η δράση τρίτου προσώπου.

Η αληθινή ηθοποιός, το προφίλ της οποίας εκμεταλλεύθηκαν οι απατεώνες, ενημερώθηκε για την απάτη εις βάρος του ονόματός της και ήδη μέσω του μάνατζερ της έχει ενημερώσει τις Ελληνικές αρχές.

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα