Εκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση της μπασκετικής ομάδας του Ηρακλή περί συνεργασίας και κοινής πορείας με τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας ΚΑΕ Θοδωρή Ριζούλη. Η απορία είναι -κάτι που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση- ποια θα είναι ακριβώς η συνεργασία και γιατί δεν βρέθηκε λύση στην μπασκετική ομάδα της πόλης μας κάτι που φαίνεται πως οδήγησε τον Θοδωρή Ριζούλη στην ομάδα του “Γηραιού”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.
Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν.
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ

tinealarissa.gr