Τίτλους τέλους στην ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο θα ρίξει ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ξεκαθάρισε ότι θέλει να αφοσιωθεί 100% στα καθήκοντα του δημάρχου και πρόκειται να βρει το επόμενο επιχειρηματικό σχήμα που θα αναλάβει την ομάδα.

«Έχω δρομολογήσει εδώ και έναν χρόνο την απομάκρυνση από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Κουράστηκα. Στη ζωή υπάρχει αρχή και τέλος. Έγραψα τη δική μου ιστορία, απέκτησα φίλους και αντιπάλους. Δε θέλω. Δε με νοιάζει. Έχω μεγαλύτερη καψούρα για την πόλη μου. Η γκόμενα μου είναι ο Δήμος Βόλου και θέλω να αφοσιωθώ στην πόλη μου και στο έργο που θα αφήσω πίσω μου.

Όμως θα αφήσω πίσω στην ομάδα έναν μεγάλο επενδυτή που θα βάλει εκατομμύρια, θα επενδύσει. Έτσι έκανα και στον Πανιώνιο με τον Τσακίρη. Δε θα δώσουμε την ομάδα σε ένα στοιχηματζή. Θα αποχωρήσω είτε σε έναν χρόνο, είτε σε έναν μήνα», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr ήδη έχουν γίνει συναντήσεις με επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση των μετοχών της ομάδας της Super League.