ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΑποφυλακίσθηκε με όρους ο 35χρονος για τα επεισόδια στο...

Αποφυλακίσθηκε με όρους ο 35χρονος για τα επεισόδια στο Φρούριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δεκτή έκανε χθες Πέμπτη το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας την αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής, που κατέθεσε ο 35χρονος καταδικασθείς για τα επεισόδια με τους αστυνομικούς στο λόφο του Φρουρίου, στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά και τον τραυματισμό των δυο αστυνομικών, ο 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος είχε κριθεί ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας για βία κατά υπαλλήλων, απόπειρα απόδρασης, εξύβριση, απλή σωματική βλάβη και για φθορά ξένης περιουσίας και είχε οδηγηθεί στη φυλακή με τη βαρύτατη, συνολική ποινή φυλάκισης 37 μηνών.

Το Τριμελές Εφετείο, παρά την αρνητική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας έκανε σήμερα δεκτή την αίτησή του 35χρονου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους, της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

eleftheria.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα