Συνέντευξη παραχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της με το γιατρό σύντροφό της, δίνοντας λεπτομέρειες για το αν θα του πατήσει το πόδι, το νυφικό που θα διαλέξει, αλλά και για το πώς της έγινε η πρόταση γάμου.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Θα ήθελα να μου κάνει την πρόταση γάμου στη Βενετία, αλλά μου την έκανε στο σπίτι του, στο Παγκράτι. Σήμερα έκανα την πρόβα νυφικού και έχω καταλήξει σε τρία νυφικά. Ο άντρας μου, μου ζήτησε να δει φωτογραφίες μου με το νυφικό, αλλά δεν του έστειλα, γιατί είναι γρουσουζιά» είπε αρχικά.
Δείτε το απόσπασμα στο 5:43
Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στους καλεσμένους που θα έχει: «Θα καλέσω στο γάμο όλους τους Survivors, ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδήσει. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θα καλέσω τον Στάθη να έρθει με τη σύντροφό του».
Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της.

Σε πρόσφατη αναφορά στον μέλλοντα σύζυγό της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε πει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Γνώρισα τον Νεκτάριο πριν από έξι μήνες, ήταν θαυμαστής μου στα social media. Με πήρε τηλέφωνο στο μαγαζί και μου ζήτησε ραντεβού για κούρεμα».

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν κάποιος από το Instagram, μου είπε όταν βγήκαμε ότι είναι θαυμαστής μου και με κοιτούσε. Μου αρέσει που είναι σοβαρός, που έχει αυτή τη συστολή γιατί είναι γιατρός. Δεν είναι από αυτά τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσα. Είναι γαλαντόμος, ευθυτενής και κιμπάρης».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε: «Θεωρώ πως όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, δεν πρέπει να τον αφήνεις να περιμένει. Ο Νεκτάριος θέλει να παντρευτούμε μέχρι τον Δεκέμβρη, γιατί πιστεύει πως το 2024 θα είναι κακότυχο.

Το νυφικό μου θέλω να είναι παραμυθένιο, αλλά να έχει και το μπούστο και την πέτρα. Θα έχω δυο νυφικά στον γάμο μου. Δεν θα ανεβάσω ποτέ τον Νεκτάριο στα social media, γιατί θα μου τον ματιάσουν. Χαίρομαι πολύ που είμαι με έναν γιατρό».

ΒΙΝΤΕΟ

enimerotiko.gr