Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 απονεμήθηκαν οι τίτλοι σπουδών της Μουσικής Σχολής του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων για τη σχολική χρονιά 2019 – 2020.

Σε μια μικρή και σεμνή δια ζώσηςτελετή,τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας από τον Covid-19, η Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής κ. Ζαμπάλου Ευαγγελία καλωσόρισε τους παρευρισκομένουςκαι τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της Μουσικής Σχολής και την πρόοδο των μαθητών της στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες της πανδημίας. Σημείωσε πως μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 68 τίτλοι σπουδών σε μαθητές της Σχολής και τόνισε πως με τη διάθεση που δείχνουν για την ενασχόληση με τη μουσική και τηνεποικοδομητική συνεργασία εκπαιδευτικών και μαθητών ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει.

Στην τελετή απονεμήθηκαν 8 τίτλοι σπουδών σεμαθητές της Σχολής, οι οποίοι αποφοίτησαν με «Άριστα»! Η κ. Ζαμπάλουσυνεχάρη τα παιδιά, αλλά και την καθηγήτρια τους κ. Γκατζώνη Αρετή, για το πείσμα και το μεράκι που επέδειξαν, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Στην τελετή είχαμε την τιμή να παρευρεθούν και να απονείμουν τους τίτλους σπουδών ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. ΕσκίογλουΜάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δαμιανός Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Χατζηπλή Σοφία, ο Αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Μπασαγιάννης Χρήστος και ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων κ. Γκατζόγιας Νικόλαος, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

Οι μαθητές μας απέδειξαν για μια ακόμη φορά, πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την όρεξη και το πάθος για τη μουσική…! Συγχαρητήρια πολλά και τους ευχόμαστε να επιτύχουν όλους του στόχους που θα θέσουν στη ζωή τους!