Παρουσία πλήθους κόσμου που τον τίμησε με την παρουσία του πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση – ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολου Πέκα, στον Τύρναβο, την πόλη από όπου έλκει την καταγωγή του.

Συγκινημένος από την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά του, ο νεαρός πολιτικός μηχανικός ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ότι επέλεξε να ξεκινήσει αυτό τον κύκλο της προεκλογικής του εκστρατείας από τον Τύρναβο που έχει αποδείξει την προοδευτικότητα και την αγωνιστικότητά του, δίνοντας μάχες για την Δημοκρατία.

«Στέλνουμε και από εδώ το μήνυμα της νίκης, υπογράφουμε το «Συμβόλαιο Αλλαγής» που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, για να φέρουμε την δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση και να δημιουργήσουμε μια χώρα με Ασφάλεια, Προοπτική και Δικαιοσύνη», τόνισε ο Απόστολος Πέκας.

Ο ίδιος επισήμανε ότι «οι πολίτες δεν αντέχουν πλέον να ζουν αυτή τη δυστοπία, τη μαυρίλα και την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας που προκάλεσε η βίαιη προσαρμογή από το 2010 μέχρι σήμερα εξαιτίας των απανωτών κρίσεων, οικονομικών, υγειονομικών, ενεργειακών και άλλων. Οι πολίτες αισθάνονται θυμό και οργή καθώς ζουν από τύχη, τη στιγμή που γεμίζουν μόνο οι τσέπες των λίγων και εκλεκτών του μητσοτακισμού, της οικογενειοκρατίας, της διαφθοράς και της ρεμούλας».

Κατέληξε τονίζοντας ότι «στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα δώσουμε την ηχηρή απάντηση ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ότι θα πετύχουμε την πολιτική αλλαγή και θα φέρουμε παντού την Δικαιοσύνη».

Μεταξύ των παρισταμένων στην εκδήλωση, ήταν ο συνυποψήφιος του Απόστολου Πέκα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιάννης Καριπίδης και οι πρώην Δήμαρχοι Τυρνάβου, Δημήτρης Κουγιώνης και Παναγιώτης Σαρχώσης.