ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΧαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Συνελήφθη ένας 22χρονος για απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης στο Χαϊδάρι. Η ανήλικη έζησε στιγμές τρόμου τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3), όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση.

Tο περιστατικό

Ο 22χρονος την περίμενε μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μόλις την είδε, όρμηξε επάνω της και προσπάθησε να την βάλει με το ζόρι μέσα στο όχημα. Ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο, με την κοπέλα να τραυματίζεται ελαφρά και να της πέφτει ένα σκουλαρίκι, το οποίο πήρε ο 22χρονος.

Στη συνέχεια η 16χρονη έκανε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 22χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Μάλιστα, στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για πορνογραφία ανηλίκων.

Πηγή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα