Διαδικτυακά «πυρά» αντάλλαξαν πρόσφατα ο Χάρης Βαρθακούρης με την Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης και κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτήν την κόντρα και γιατί δεν λύθηκε με ένα τηλεφώνημα.

«Πολύ καλή ερώτηση αλλά δεν πρέπει να ρωτήσεις εμένα. Δεν το ξεκίνησα εγώ, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι το οποίο με αφορά και θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση με πρόσβαλε. Αν η γυναίκα μου θέλει να με βάλει στη θέση μου, θα το κάνει μόνη της. Δεν έχει ανάγκη από… Κούγιες και Λυκουρέζους. Πιο πολύ με πείραξε όταν είδα τα εκατοντάδες σχόλια που έβριζαν εμένα, τη γυναίκα μου, ακόμα και τον πατέρα μου. Αν κάποιος όφειλε να επικοινωνήσει με τον άλλον όχι δημοσίως, αυτή είναι η άλλη πλευρά» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μιλώντας για την εκπομπή που παρουσιάζει με την σύζυγο του Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Χάρης ανέφερε: «Στην εκπομπή έχω δώσει τον πρώτο ρόλο και το κουπί στη γυναίκα μου, έχει πολύ καλύτερο λέγειν παρουσιαστή. Έχω αναλάβει το μουσικό κομμάτι της εκπομπής, το οποίο είναι και το πιο.. αδικημένο γιατί μου τρώνε χρόνο στη σκαλέτα. Για να είμαι τίμιος, δεν έχει μπει μέσα μου το μικρόβιο της παρουσίασης. Αν δεν είχε μουσικό κομμάτι η εκπομπή, ίσως και να μην ήμουν εδώ. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω ριάλιτι και ρούχα, δεν θα τα έβλεπα αυτά σπίτι μου».

TAGS