Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε περί τις 19:20 χθες Σάββατο 13 Ιουλίου σε τμήματα του νομού Καρδίτσας.
Η βλάβη επηρέασε μεγάλο μέρος της πόλης της Καρδίτσας καθώς και περιοχές των Δήμων Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Παλαμά και Σοφάδων σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ ενώ η αρχική εκτίμηση ανέφερε ότι θα αποκατασταθεί έως τις 21:30. Ωστόσο, τελικά, η ρευματοδότηση αποκαταστάθηκε περί τις 22:00.
Το πρόβλημα σημειώθηκε σε μια ημέρα που η πόλη ήταν αντιμέτωπη με συνθήκες ακραίου καύσωνα καθώς η θερμοκρασία στην περιοχή της Καρδίτσας έφτασε ακόμη και τους 42 βαθμούς Κελσίου. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να είναι αναγκασμένοι να μείνουν χωρίς κλιματισμό και να υποφέρουν από την ζέστη για σχεδόν τρεις ώρες.
Σε βλάβη στον υποσταθμό του Ρούσσου οφείλεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης
Σε βλάβη στον υποσταθμό του Ρούσσου οφείλεται το μπλακ άουτ στην ηλεκτροδότηση από τις 7.30 το απόγευμα σε μεγάλο τμήμα της Καρδίτσας και σε άλλες περιοχές του Νομού.
Όπως καταγράφει ο Νέος Αγων, στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας.
Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα από την διακοπή της ηλεκτροδότησης εν μέσω καύσωνα, όπου ο υδράργυρος φθάνει στους 35 βαθμούς Κελσίου λίγα λεπτά πριν τις 9.
thessaliatv.gr

