Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας και των Προστατών της, Παμμεγίστων Ταξιαρχών, παρέστη ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμου και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.
Ο κ. Καπετάνος περιηγήθηκε στην έκθεση της Μονάδας, συνομίλησε με στελέχη και πολίτες και φωτογραφήθηκε με επισκέπτες που βρέθηκαν στις εκδηλώσεις.
Σε δήλωσή του ανέφερε:
«Χρόνια πολλά στις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που με υψηλό φρόνημα, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση κρατούν τους ελληνικούς ουρανούς ασφαλείς.
Πίσω από κάθε απογείωση υπάρχει μια αποστολή. Και πίσω από κάθε αποστολή άνθρωποι που υπηρετούν την πατρίδα με πίστη και γενναιότητα.
Χρόνια πολλά στους Προστάτες μας, τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ.
Πάντα ψηλά, πάντα νικητές!»


