ΑρχικήLIFESTYLEΔέσποινα Βανδή: «Θέλω να με εμψυχώσετε, πέρασα δύσκολη εβδομάδα»...

Δέσποινα Βανδή: «Θέλω να με εμψυχώσετε, πέρασα δύσκολη εβδομάδα» – Τι είπε κατά την εμφάνισή της στην πίστα μετά το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το τροχαίο που προκάλεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη Φιλοθέη. Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια στην Θεσσαλονίκη, ζήτησε από τους θαμώνες να την εμψυχώσουν.

Όπως μετέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στην έναρξη του προγράμματος στην πίστα, η Δέσποινα Βανδή είπε:

«Θέλω να με εμψυχώσετε. Έχω ανάγκη την καλή σας ενέργεια, διότι έχω περάσει δύσκολη εβδομάδα» και λίγο αργότερα συμπλήρωσε την ώρα που άρχισε να τραγουδάει το κομμάτι της με τίτλο «Πανσέληνο»: «Δεν είναι πολύ καλή η πανσέληνός μου αυτή την περίοδο».

enikos.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα