ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΔιακρίσεις σε σπουδαστές της σχολής Σαξοφώνου  του Δ.Ω.Λ.

Διακρίσεις σε σπουδαστές της σχολής Σαξοφώνου  του Δ.Ω.Λ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου και Παγκύπριου Διαδικτυακού Διαγωνισμού Σαξοφώνου πέντε κατηγοριών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή (30-31-Ιανουαρίου 2021) με την υπογραφή του Σ.Ε.Μ.Σ.Ε. και την Υποστήριξη του Δ.Ω.Λ και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Λάρισας, διαγωνίστηκαν 42 σπουδαστές απ’ την Ελλάδα και Κύπρο.

Η 9μελής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από σολίστες, καθηγητές  Σαξοφώνου και μουσικούς  παιδαγωγούς έκρινε άξιους και απένειμε στην Β΄κατηγορία το 1ο Βραβείο στην  Γεωργία Καλογιάννη όπως και το 3ο Βραβείο στην Αναστασία Μπατρακούλη  και  Κων/να Σκοτινιώτη. Επίσης στην Κατηγορία διακρίθηκε με Έπαινο  ο Παναγιώτης Σιάφος.

Όλοι τους είναι  τους σπουδαστές  του Δ.Ω.Λ  της τάξης σαξοφώνου του καθηγητή  Θάνου Φυσέκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα