ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΔίδυμο Τρικαλινών αστυνομικών στην εξιχνίαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου

Δίδυμο Τρικαλινών αστυνομικών στην εξιχνίαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Η υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο τριών παιδιών και τις κατηγορίες εις βάρος της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και ήδη κρίθηκε προφυλακιστέα. Για να φτάσουμε στη σύλληψή της έγινε πολλή και μεθοδική δουλειά από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Συνέλλεξαν τα στοιχεία, τα συνέδεσαν μεταξύ του και φτάσαμε στις αποκαλύψεις. Είναι το ίδιο τμήμα που έχει ανάλογες «επιτυχίες» με εξιχνιάσεις μυστηριωδών υποθέσεων και στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr στην ηγεσία του συγκεκριμένου τμήματος-το οποίο έχει από τα καλύτερα ποσοστά εξιχνιάσεων παγκοσμίως-βρίσκονται σήμερα δυο εξαιρετικά ικανοί Τρικαλινοί αξιωματικοί, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Χασιώτης (Τμηματάρχης) και ο Α/Α Θεόδωρος Θεοδώρου (Αναπληρωτής Τμηματάρχης).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι από τη συγκεκριμένη υπηρεσία έχουν περάσει κατά το παρελθόν τα κορυφαία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., όπως οι Ηλιόπουλος Τσιατούρας, Γαλλίκας , Σταυρόπουλος κ.α..   κλπ ).

trikalavoice.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα