«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα εχθές, 13/05/23, στη Γιορτή Κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι, που διοργάνωσε οΔήμος Τυρνάβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη των τοπικών Συλλόγων. Συγχαίρω τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνα τόνισα ότι, ο πρωτογενής τομέας και η κτηνοτροφία είναι πρωταγωνιστές στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι μας πρέπει να στηριχτούν για να μείνουν στη γη τους, στα χωριά τους, στις καλλιέργειες και στα κοπάδια τους. Γιατί η χώρα που η ύπαιθρός της ερημώνει είναι μία χώρα καταδικασμένη να σβήσει.

Στη συνέχεια συμμετείχα στο γλέντι που στήθηκε στην πλατεία, δοκίμασα τα υπέροχα εδέσματα που μας προσέφεραν οι γυναίκες του χωριού και χόρεψα μαζί τους. Υποσχέθηκα στον Σύλλογο Γυναικών Αργυροπουλίου ότι, το καλοκαίρι θα προσφέρω μία παράστασή μου δωρεάν στους κατοίκους αυτού του πανέμορφου και τόσο ζωντανού χωριού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου εκδηλώνει σε κάθε επαφή μου μαζί του. Έτσι ένοιωσα και χθες το βράδυ ανάμεσα στους κατοίκους στο Αργυροπούλι.»