Νέος, μορφωμένος, με σθεναρή άποψη, δραστήριος, με ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και ξεχωριστό χιούμορ, ο Δημήτρης Πανδρεμμένος είναι ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «η Λάρισα που μας αξίζει!», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, που προσδίδει ιδιαίτερη νότα στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Πανδρεμμένος

Διάγοντας το 40ο έτος της ηλικίας του, ο Δημήτρης Πανδρεμμένος φιλοδοξεί για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά, στελεχώνοντας το συνδυασμό του Θανάση Μαμάκου. Μεγαλωμένος σε συνοικίες της πόλης, στα 18 του χρόνια άφησε προσωρινά τη Λάρισα για να σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτι που ήταν παιδικό του όνειρο. Λίγα χρόνια αργότερα εισήχθη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εδώ και παραπάνω από 11 χρόνια αποτελεί μέλος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Με «βαρύ» βιογραφικό, ο Δημήτρης Πανδρεμμένος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην οποία ολοκληρώνει τις σπουδές του σε δεύτεροΜεταπτυχιακό Πρόγραμμα, στην «Κοινωνιολογία, Ιστορία και Ανθρωπολογία του Αθλητισμού».

Βέβαια, ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ευρυμάθειά του στις ξένες γλώσσες, από τις οποίες έχει ιδιαίτερη αγάπη στις λατινογενείς, πράγμα για το οποίο έχουν γίνει αφιερώματα σε έντυπο Τύπο και ιστοσελίδες, ενώ ο Δημήτρης Πανδρεμμένοςέχει εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς και σε περιφερειακούς όπου και μίλησε για το μεράκι του στις ξένες γλώσσες.