Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προσθέτει στο ψηφοδέλτιό της, ανθρώπους με ειδικές γνώσεις σε σημαντικούς κλάδους, όπως ο κλάδος της εκπαίδευσης. 

Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο (Σάκη) Γκουτζέλα,ο οποίος είναι Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής με Μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο Δ.Γληνός του Α.Π.Θ  του Παιδαγωγικού Τμήματος,  Ειδικής Αγωγής. Κατέχει  Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση, συνέχισε τις σπουδές του στην ΑΣΠΑΙΤΕ-ΕΠΑΙΚ και με προπτυχιακό στη  Συμβουλευτική. 

Υπηρετεί ως Διευθυντής του Δ.Σ Ευαγγελισμού.

Είναι Αν. Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ν.Λάρισας

Εκλέγεται για 18 συνεχή χρόνια Αντιπρόσωπος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν.Λάρισας στη Δ.Ο.Ε (Διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδος).

Είναι Τομεάρχης Καινοτομίας και έρευνας στη ΔΕΕΠ του Ν.Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα του Νομού. Ο Σάκης, είναι γιός του αγαπητού σε όλους μας και για πολλά χρόνια Γυμνασιάρχη στην επαρχία Ελασσόνος Χρήστου Γκουτζέλα, που διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας.  Έχει ένα γιο που σπουδάζει στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστημίο Μακεδονίας Θεσσαλονίκης.

 Γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τη μεγάλη συνδικαλιστική του δράση, προσφορά και πορεία, διετέλεσε και υπηρέτησε για 6 χρόνια εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε.Μ-Δ.Ο.Ε (Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών-Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας).

Πέρυσι με την συμπλήρωση των 100 ετών της Δ.Ο.Ε, βραβεύτηκε για το έργο και την προσφορά του στην Εκπαίδευση.

Υπηρέτησε για 2 χρόνια στο Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα ( Δια Βίου Μάθησης) .

 Συμμετείχε σε πολλά Πανελλήνια και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια ως Εισηγητής σε θέματα για παιδιά με Ειδικές Δεξιότητες αλλά και σε θέματα του πλαισίου για την  αναβάθμιση της ποιότητας Εκπαίδευσης του Δημόσιου Σχολείου και Νηπιαγωγείου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στο Δ.Σ του συλλόγου εκπαιδευτικών του διδασκαλείου Δ.Γληνός του Παιδαγωγικού τμήματος του Αριστοτελείου.

Διετέλεσε επίσης για 10 χρόνια Εκλεγμένο Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής-Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΑΚΕ Π.Ε Ελλάδος.

Ήταν Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Ν.Αιγαίου και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κυκλάδων καθώς και μέλος της τότε Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Κυκλάδων.

 Επίσης ήταν για 6 χρόνια Ταμίας και Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών (Κ.Κούμας του Ν.Λάρισας) και Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Λάρισας. 

Δίνοντας μάχες στην πρώτη γραμμή για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών, ως μέλος του ΠΥΣΠΕ Ν.Λάρισας και εκπρόσωπος εκπαιδευτικών στην ΑΔΕΔΥ, υπηρέτησε το θεσμό για 10 χρόνια ως εκλεγμένος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Π.Ε Λάρισαςγια  και 6 χρόνια αντιπρόεδρος και Γραμματέας της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα του νομού. Επίσης διετέλεσε  Τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού. 

και Ταμίας της ΝΟΔΕ-ΔΕΕΠ Ν.Λάρισας επί προεδρίας του αείμνηστου συντοπίτη μας δικηγόρου Δημήτρη Παπαευθυμίου.

Εκλέγεται Σύνεδρος του κόμματος της Ν.Δ από το 2006 και είναι μέλος της Ε.Κ.Ο της Ν.Δ.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

Σάκης Γκουτζέλας

Ευχαριστώ το Νίκο Ευαγγέλου και συστρατεύομαιμαζί του σε αυτό το κάλεσμα, που έχει στόχο ένα δήμο με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες, θα αναπτύξει ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών και αξιοκρατίας για όλα τα χωριά της Ελασσόναςκαι θα καλύψει τις πραγματικές ανάγκες όλων των συμπολιτών μας, ενώνοντας  όλες μου τις γνώσεις και  τις δυνάμεις  μαζί με άξιους και ικανούςσυμμαχητές για ένα δήμο που μας αξίζει.

Στο αγώνα αυτό δεν περισσσεύει κανείς. ΑλλάΖουμε ..Αξίζουμε ..Μπορούμε

Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ζητώντας τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας για να προχωρήσουμε μαζί έντιμα και ειλικρινά. Θέλω να υπάρξουν ριζικές αλλαγές και καινοτόμες δράσεις που θα προσφέρουν προοπτική στο Δήμο Ελασσόνας και θα έχουν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής μου. Η πόλη μας μπορεί να γίνει βιώσιμη, πιο λειτουργική και  καινοτόμα σε δράσεις και προγράμματα, με τις νέες τεχνολογίες. Βάζοντας τις βάσεις για ένα Δήμο του μέλλοντός και πάνω σε αυτές καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι εμείς, για την Ελασσόνα που ονειρευόμαστε.