Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Τσίκιλης το πρωί της Τρίτης και εξομολογήθηκε το λόγο που σταματούσε συνέχεια τα γυρίσματα αλλά και το λόγο που δεν θα κόψει ποτέ το μουστάκι του.

«Ο κόσμος δεν ξεχνάει, το βιώνουμε καθημερινά και στη δουλειά μας και όπου κινούμαστε. Ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει και θεωρώ ότι δεν έχει ξεχάσει γιατί κάναμε κάτι το οποίο τους άρεσε και βγάλαμε και κάτι το οποίο ήταν ποιοτικά, σαν άνθρωποι, καλό. Εγώ από μικρός έχω ένα πρόβλημα, το οποίο με ακολουθεί μέχρι τώρα, στα 36 μου. Αν με ενοχλήσει κάτι στη μύτη μου, φτερνίζομαι ακατάπαυστα. Μπορεί να ήμασταν στον πάγκο, σε δοκιμασία, να έβαζε πιπέρι ο Σάββας πιο εκεί και αν έφτανε σε εμένα, σταματούσε το γύρισμα για να τελειώσω το φτέρνισμα και μετά συνεχίζαμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Για το μουστάκι του, ο Δημήτρης Τσίκιλης εξομολογήθηκε: «Το μουστάκι μου το άφησα για ένα φίλο μου που έχει “φύγει”. Δεν θα τα κόψω ποτέ. Ήταν ένα στοίχημα που είχαμε βάλει πριν φύγει από τη ζωή και είπα ότι θα το κρατήσω ως μία μνήμη καλή για μένα».

TAGS