Οι εργαζόμενοι του Δήμου Λαρισαίων είναι κινητές υγειονομικές βόμβες .

Βάζουν  σε κίνδυνο την προσωπική τους υγιεινή , της οικογένειάς τους ,αλλά και των συμπολιτών μας. Εκτεθειμένοι χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ,ξεκίνησαν τους καθαρισμούς των συνοικιών που επλήγησαν από τον Ντάνιελ, ουπς συγνώμη από τα αναβλύζοντα φρεάτια της πόλης μας….

Οι υπεύθυνοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων τους μετακίνησαν άρον άρον σε αυτές τις περιοχές, χωρίς καμία ενημέρωση και το βασικότερο δίχως τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μετά από έντονα παράπονα  των εργαζομένων, τους έφεραν γαλότσες,  αλλά οι γαλότσες  ήταν σε πολλούς σαν βατραχοπέδιλα !!!

Με γάντια  υφασμάτινα που τα διαπερνάνε οι ακαθαρσίες του αποχετευτικου συστήματος ,με τα φτυάρια  ανα χείρας και με εντολή να κινούνται όλοι μαζί σαν μπουλούκι, για να βλέπουν οι πολίτες  οτι ο Δήμος  είναι  παρόν και τέλος πάντων κάνει κάτι….

Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν για τη προστασία τους να πληρώσουν απο τη τσέπη τους έναν υποτυπώδες  εξοπλισμό όπως μάσκες , πλαστικά γάντια, γαλότσες για να κανουν την δουλειά τους, ακούγοντας  παράλληλα  τον πόνο  των συνανθρώπων τους και βλέποντας  τις  περιουσίες τους πνιγμένες  στις ακαθαρσίες.

Το μόνο που τους έδωσαν ήταν αυτή  η άσπρη  αραχνοΰφαντη στολή .

Αναρωτιέμαι  γιατί  δεν δόθηκαν  τα ΜΑΠ ( μέσα  ατομικής  προστασίας) στους εργαζόμενους  του Δήμου??

Τι κάνετε κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Λαρισαίων που από τον Ιανουάριο  έπρεπε  να τα είχαν  στην διάθεση τους οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα;

Επιπλέον σήμερα σημειώθηκε εργατικό ατύχημα με απορριματοφόρο του Δήμου στις Εργατικές και η Δημοτική αρχή ήταν παντελώς απούσα.

Τέλος για τις υπερωρίες εργαζομένων  σε Δήμο και ΔΕΥΑΛ ,το ότι λέτε θα πληρωθούν είναι για γέλια… Άμεσα θα πρέπει να παρθεί απόφαση για έναν επιπλέον μισθό διότι αυτοι οι άνθρωποι βάζουν πολύ πλάτη και θα συνεχίσουν να βάζουν για την πολη μας !!!!!

Ποιον δουλεύετε οτι όλα πάνε  ρολόι  στην πόλη μας κύριέ Καλογιάννη;

Πώς  προστατεύετε αυτούς  τους ανθρώπους και γενικότερα τη πόλη  μας;

 

 

Ο Ερωτών Δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων

ΑΡΓΥΡΌΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ