ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΔιοικητής του Νοσοκομείου Λάρισας: «Δεν έχει έρθει κανείς με...

Διοικητής του Νοσοκομείου Λάρισας: «Δεν έχει έρθει κανείς με Όμικρον»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google
«Δεν έχει έρθει κανείς με Όμικρον» στο νοσοκομείο της Λάρισας λέει ο διοικητής. «Έχει γραφτεί για έναν φοιτητή που επέστρεψε από την Αγγλία, αλλά είναι ψέματα».
Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Δημήτριος Κατσικονούρης, διαψεύδει τις πληροφορίες για φοιτητή με την παραλλαγή Όμικρον.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο grtimes.gr, τα δημοσιεύματα που θέλουν έναν φοιτητή να έχει διαγνωστεί με τη συγκεκριμένη παραλλαγή είναι αναληθή.
«Δεν έχει έρθει κανείς με Όμικρον στο νοσοκομείο. Έχει γραφτεί για έναν φοιτητή που επέστρεψε από την Αγγλία, αλλά είναι ψέματα», τόνισε.
Σημειώνεται πως χθες τοπικά μέσα έγραψαν ότι φοιτητής διαγνώστηκε με τη μετάλλαξη Όμικρον. Αργότερα όμως, έγιναν αναφορές για ύποπτο κρούσμα.
sputniknews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα