Ακουγόταν εδώ και μέρες, ωστόσο πλέον είναι επίσημο: Η Δούκισσα Νομικού είναι εκτός «Πρωινού».

Κυριακή μεσημέρι με μία λιτή ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπήρχαν διαφωνίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρξει ομαλή λειτουργία στην εκπομπή.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού

Ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες είναι δυσαρεστημένος με αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο όπως γράφει και η ανακοίνωση, η παρουσιάστρια είναι αγαπημένο πρόσωπο του καναλιού.

Η Δούκισσα Νομικού θα συνεχίσει να ανήκει στον σταθμό αφού σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιό της έχει διάρκεια 3 ετών.

Η αποχώρηση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ότι το κλίμα στο «Πρωινό» ήταν βαρύ σε αυτή τη συνεργασία εξπρές.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Δούκισσα Νομικού ακουγόταν ότι νιώθει δυσαρεστημένη με την παρουσία της στην εκπομπή, καθώς δίνει πολύ βάρος στο ενημερωτικό κομμάτι και όχι στο ψυχαγωγικό, επομένως η ίδια δεν έχει το ρόλο που θα ήθελε. Αυτό και κάποια άλλα γεγονότα την οδήγησαν στην αποχώρηση.

Πληροφορίες για την εν λόγω αποχώρηση έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της.

«Εγώ αυτό που ξέρω από εσωτερική πληροφόρηση και ρεπορτάζ που έκανα είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ‘δεν χρειαζόμαστε άλλη υποστήριξη, είμαστε μια δημοσιογραφική εκπομπή που μπορούμε να βγάζουμε πολύ ωραία τα θέματα’. Σημασία έχει ότι ήταν μια μπόμπα στην αρχή της σεζόν. Ας τα βρουν μεταξύ τους, δεν θέλω να εκφέρω άποψη».

Άντεξαν δύο εβδομάδες

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού φαίνεται ότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προσδοκίες για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, η περιβοήτη συνεργασία που πολυδιαφημίστηκε από τον σταθμό του Αμαρουσίου, δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν όλοι.

Η ρήξη μεταξύ τους άρχισε να φαίνεται έντονα όταν η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στο πλατό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει τους τηλεθεατές με μια πολύ σύντομη αλλά και αόριστη αναφορά στην απουσία της.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε» ήταν τα λόγια του.

Πηγη: in.gr