Η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Ανακοινώνει την Υποψηφιότητα του Πρόεδρου της για την Προεδρία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής (IFAGG)
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής με υπερηφάνεια ανακοινώνει την υποψηφιότητα του προέδρου της, Γιώργου Βαϊόπουλου για τη θέση της Προεδρίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής (IFAGG).
Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Βαϊόπουλου αντιπροσωπεύει τη μια από τις μόνο δύο υποψηφιότητες για τη Προεδρία, με τη συνυποψήφια να προέρχεται από το χώρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Η Ελληνική Ομοσπονδία πιστεύει ότι η υποψηφιότητα του προέδρου της κ. Γιώργου Βαϊόπουλου θα ενισχύσει την IFAGG, προωθώντας τις αξίες της αθλητικής αφοσίωσης, της ενότητας, της αξιοπιστίας και της διαφάνειας. Με μακρά εμπειρία και αφοσίωση στον αθλητισμό, ο Γιώργος Βαϊόπουλος είναι σε θέση να συμβάλει στην ανάδειξη της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής ως ένα σημαντικό αθλητικό κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής καλεί του εθνικούς φορείς να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του προέδρου της και να τη συνδράμουν σε αυτό το σημαντικό ταξίδι για την αισθητική ομαδική γυμναστική.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τον αθλητισμό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
E-mail: [email protected] & [email protected]
Tel. : +30 6940870520