Μέσα σε γιορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15/07/2022, στο Ζάππειο Λάρισας, τα εγκαίνια του γραφείου STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS. Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο ιδιοκτήτης του γραφείου κ. Αχιλλέας Στεφανής ανέφερε τα εξής:Δημιουργήσαμε ένα πολυδύναμο σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης των πελατών της Επαρχίας Λάρισας και ειδικότερα για :

1)τις ευπαθείς ομάδες(γηραιότερους, ΑΜΕΑ, προσφέροντας delivery υπηρεσιών στον χώρο τους,

2)όπως επίσης εστιάσαμε στις ασφαλιστικές ανάγκες των αγροτών παρέχοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα).

3) Εξυπηρετούμε πανελλαδικά και διαδυκτυακά μέσω της ιστοσελίδας μας : www.exasfalisoutora.gr

Πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και προϊόντα. όπως (ασφαλιστικά προϊόντα, κέντρο πληρωμών, ιδιωτικό ΚΕΠ, μεταβιβάσεις ΙΧ, συνδέσεις ρεύματος, κτηματομεσιτικά, έκδοση δανείων και προσεχώς λογιστικές υπηρεσίες και υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ).

Η σχεδόν 10 ετών ενασχόληση με το βασικό αντικείμενο μας το οποίο είναι οι ασφαλιστικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες μας, προσέδωσαν σε μας ποιοτική φήμη που διατηρούμε έως και σήμερα.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εν λόγω εκδήλωση με προσκεκλημένους συνεργάτες και φίλους από όλη την Ελλάδα. Με ιδιαίτερη χαρά τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση και η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Εν συνεχεία ακολούθησε μπουφές και κλήρωση δώρων, με χορηγίες από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS

Ζάππειο Λάρισας,ΤΚ:41500

Τηλ:2410 781020 και 2411 115541 (ηλεκτρονικό κατάστημα)

Κιν:6976 407876 και 6934 390394

[email protected]

www.exasfalisoutora.gr