14 και 15 Ιουνίου στον κήπο του Γαλλικού Ινστιτούτου
Δυο χρόνια χωρίς χαμόγελα, δυο χρόνια χωρίς παιχνίδια, δυο χρόνια χωρίς χρώματα…
Και τώρα που αφήσαμε τα δύσκολα πίσω, τα παιδιά αποφάσισαν να ξαναβρούνε τα χρώματα!!!
Πιάσανε πινέλα και καβαλέτα, πήρανε κοχύλια και κορδέλες, βούτηξανε τα χεράκια τους στα χρώματα και…. δημιουργήσανε μαζί με τις δασκάλες τους ουράνια τόξα και φλαμίνγκο, παιδικές χαρές και παραλίες, ουρανούς και δένδρα!!!
Και σας προσκαλούν να ξαναβρείτε μαζί τους τα χρώματα σε μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής στον κήπο του Γαλλικού Ινστιτούτου την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Ιουνίου σε μια γιορτή αποχαιρετισμού της χρονιάς που έληξε. Μαζί μας την Τετάρτη και η συγγραφέας – Παιδαγωγική Υπεύθυνη ΚΔΑΠ Δήμου Λαρισαίων, Λίνα Μουσιώνη θα βοηθήσει με τη Βαλίτσα της Νίνας να πάρουμε μαζί μας όλες τις ωραίες αναμνήσεις.
Τα παιδιά μας ξαναβρίσκουν τα χρώματα!!! Ελάτε να τα ξαναβρείτε μαζί τους…
Η έκθεση υλοποιείται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 32ου Νηπιαγωγείου Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας στο πλαίσιο «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει».

