ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΕλασσόνα: Ενθουσίασε η Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας με Μπέσσυ...

Ελασσόνα: Ενθουσίασε η Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας με Μπέσσυ Αργυράκη και Γιώργο Πολυχρονιάδη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι θεατές την ετήσια συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας με τους γνωστούς τραγουδιστές Μπέσσυ Αργυράκη και Γιώργο Πολυχρονιάδη, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Τσιαβέ.

Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Τα καλύτερα μας χρόνια» που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου Ελασσόνας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες που σημάδεψαν για δεκαετίες τον χώρο της ποπ και έντεχνης ελληνικής μουσικής, σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας, πρόσφεραν σε όλους μια μοναδική βραδιά με μοναδικές γεμάτες νοσταλγία και πολύ κέφι συναυλία. Την εκδήλωση παρουσίασε ο εκπαιδευτικός κ. Δημήτρης Μπουζούκης.

Παρόντες στη συναυλία ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ελασσόνας ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Ιω. Καριπίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Έλενα Ταζέ, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Πασχοπουλος και Χ. Γκουντουρας, ο Διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης, η πρόεδρος της Κοινότητας Ελασσόνας κ. Καλλιόπη Φώλλα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Χαρά Μπαγιώτα κ.α.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα