ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΈνα όνειρο χρονών παίρνει σάρκα και οστά. Το Αρχαίο...

Ένα όνειρο χρονών παίρνει σάρκα και οστά. Το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας ανοίγει την “αγκαλιά” του στο κοινό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας μετά από σιωπή χιλιάδων χρόνων θα ανοίξει την “αγκαλιά” του, υποδεχόμενο το λαρισαϊκό και όχι μόνο, κοινό, στις 2 Σεπτεμβρίου σε μία ιστορική στιγμή για την πόλη. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνουν παράσταση αρχαίου δράματος “εγκαινιάζοντας” κατ’ αυτόν τον τρόπο την επαναλειτουργία του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας.

Άλλωστε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Υπουργείο Πολιτισμού και σε στενή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς όπως η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, εργάστηκαν προς την κατεύθυνση της απόδοσης του θεάτρου στη λαρισαϊκή κοινωνία και στον παγκόσμιο πολιτισμό. Μάλιστα στην παράσταση στις 2 Σεπτεμβρίου σύμφωνα μρ την εφημερίδα Ελευθερία, παρούσα θα είναι και η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα