Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο βίαιος ξυλοδαρμός της 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα από τον σύζυγό της, όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο.

Την αστυνομία κάλεσε γειτόνισσα του θύματος, που νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα χτυπήματα.

Εντωμεταξύ αναμένεται η έκδοση ιατροδικαστικής έκθεσης η οποία έχει καθυστερήσει.

Όπως εξήγησε στον Alpha ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, η απουσία της οφείλεται στην κατάσταση της υγείας του θύματος, που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο ιατροδικαστής δε, ανέφερε πως η Εισαγγελία ήταν ενήμερη πως την ώρα που ο δράστης απολογούνταν δεν θα ήταν έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ως όφειλα λοιπόν πρέπει να συνεχίσω να ελέγχω την κατάστασή της και την μετεγχειρητική της πορεία, γιατί όλα αυτά σχετίζονται με το συμβάν», ανέφερε ο ιατροδικαστής, ενώ σχετικά με τα τραύματα που φέρει η γυναίκα σημείωσε: «Δεν έχω απαριθμήσει ακόμη όλες τις κακώσεις, αλλά έχω δώσει μια αδρή εικόνα. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται μόνο στην μικροσκοπική μου εκτίμηση, αλλά και στα ευρήματα της απεικονιστικής εξέτασης η οποία ως πιο ενδελεχής, ανέδειξε και κακώσεις από τα εσωτερικά όργανα».

«Ήμουν μεθυσμένος, δεν καταλάβαινα»

Την ίδια ώρα, εξοργίζουν τα πρώτα λόγια του που είπε στους αστυνομικούς ο θύτης.

«Θέλοντας να δικαιολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, δήλωσε: Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Ο 53χρονος ξυλοκοπούσε επί μία ώρα και ένα τέταρτο (από τις 3 τα χαράματα ως τις 4 και 15) την 43χρονη Αστυνόμο Α’ (πρόσφατα είχε πάρει και προαγωγή), υποδιοικητή αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Λάρισας. Ο δράστης τη χτυπούσε αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, προκαλώντας της ρήξεις ουροδόχου κύστης, νεφρού, και κατάγματα σε χέρια, πόδια, πρόσωπο, σιαγόνες και άλλα σημεία του σώματος.

Η αστυνόμος είχε υποβάλλει μήνυση για απειλή, στο παρελθόν, στον τότε σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας και το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 52χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός. Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη. Τότε του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά. Αυτή στάθηκε η αφορμή για την αποτρόπαιη επίθεση εναντίον της.

Πηγη: in.gr