ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΈως 19 Οκτωβρίου οι αιτήσεις στη Δικαστική Αστυνομία -...

Έως 19 Οκτωβρίου οι αιτήσεις στη Δικαστική Αστυνομία – Πόσες θέσεις ανοίγουν στην Λάρισα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ξεκίνησε από το ΑΣΕΠ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για την Προκήρυξη 1ΔΑ/2023 του υπουργείου Δικαιοσύνης (ΑΔΑ: ΨΣΑΛΩ-2ΧΛ), που αφορά στην πλήρωση πεντακοσίων (500) οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (Κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του Αστυνομικού Τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4963/2022 όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 5049/2023.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Κεφάλαιο Β΄ και Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στη διαδικασία λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Αίτηση.

Στο Δικαστικό Μέγαρο του Εφετείου και της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας κατανέμονται συνολικά 10 θέσεις.

Ειδικότερα: Μία (1) κλάδου ΠΕ στην Εισαγγελία Εφετών και μία (1) κλάδου ΠΕ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μία (1) κλάδου ΤΕ στην Εισαγγελία Εφετών, δύο (2) κλάδου ΔΕ στην Εισαγελία Εφετών και πέντε (5) κλάδου ΔΕ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα