9.9 C
Larissa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕπιστολή από τη Διοίκηση ΠΑΕ ΑΕΛ 1999-2000

Επιστολή από τη Διοίκηση ΠΑΕ ΑΕΛ 1999-2000

Επ’ ευκαιρία των όσων διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αναφορικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ της χρονικής περιόδου 1999 – 2000, με Πρόεδρο τον ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ, προς ενημέρωση των φιλάθλων και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, διατυπώνουμε τα παρακάτω και καλούμε τους εμπλεκόμενους να τα λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους:

1] Κληθήκαμε την περίοδο εκείνη να διοικήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία βρίσκονταν ίσως στην πιο κρίσιμη μέχρι τότε καμπή της ιστορίας της, παρουσιάζοντας σημάδια παρακμής και διάλυσης, πρωτοστατώντας στην προσπάθεια που είχε τότε ξεκινήσει για την σωτηρία της. Βασικά κριτήρια για τη συμμετοχή μας ήταν η αγάπη μας για την ομάδα και την πόλη, η δυνατότητα και η διάθεση μας να προσφέρουμε, δίχως αντάλλαγμα.
2] Διαχειριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες τα δεκάδες θέματα – προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί και εκκρεμούσαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης, διαθέτοντας και χρόνο και εμπειρία.
Η διαχείριση των οικονομικών και του ταμείου της ΠΑΕ ΑΕΛ, είχε ανατεθεί και ήταν αποκλειστική υπόθεση ειδικής επιτροπής που απαρτίζονταν από άτομα της εμπιστοσύνης του τότε μεγαλομέτοχου, χωρίς εμείς να έχουμε άποψη ως διοικούντες ούτε για τα εκατομμύρια του, ούτε για την προέλευσή τους, ούτε και για  την μεταγενέστερη πορεία του ατόμου αυτού.
Εμείς ως διοίκηση δεν διαχειριστήκαμε ούτε μία δραχμή και κανείς από μας δεν είχε το παραμικρό οικονομικό όφελος, αντίθετα υπήρξαν πολλά παραδείγματα που πολλοί από εμάς εξυπηρετήσαμε – διευκολύναμε οικονομικά την ΠΑΕ ΑΕΛ, όταν υπήρξε ανάγκη και δεν υπήρχε άλλη λύση.
 Η διοίκησή μας δεν επιβάρυνε ούτε με μία δραχμή το ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, διότι τα χρέη προϋπήρχαν, αντιθέτως αντιμετωπίσαμε σε συνεργασία με τους οικονομικούς διαχειριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ τα παλιά αυτά χρέη, πολλά απ’ τα οποία καταφέραμε και λύσαμε εξώδικα.  
3] Τα πιο πάνω ισχύουν και για το μέλος κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ, αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα της ομάδας και της πόλης μας, ο οποίος χαίρει ως γνωστόν μεγάλης εκτίμησης από την Λαρισαϊκή κοινωνία. Η προσφορά του στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ την περίοδο αυτή, ήταν ουσιαστική, συνεχής και απαλλαγμένη (και γι’ αυτόν), από οικονομικό όφελος, αναγνωρίστηκε μάλιστα γι’ αυτήν και τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Είμαστε βέβαιοι πως, όσο κι αν είναι απίστευτο για ορισμένους, πάντοτε θα υπάρχουν (και) στην πόλη μας άνθρωποι που με κριτήριο την αγάπη και τη διάθεσή τους θα είναι πάντοτε έτοιμοι να προσφέρουν και θα συμμετάσχουν αν απαιτηθεί σε ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον, ευχόμενοι πάντως να μην υπάρξουν τέτοιες.
Τέλος, τα όσα ανιστόρητα κυκλοφόρησαν για το θέμα αυτό, ελπίζουμε κι ευχόμαστε να ανακληθούν μετά το σημερινό δημοσίευμα, λαμβάνοντας οριστικό τέλος εδώ, διότι κάθε περαιτέρω αναμόχλευση και ενασχόληση με τα ίδια χαρακτηριστικά, θα εκληφθεί από μέρους μας ως πρόκληση.  
ΥΓ. Κανένα καθεστώς (εντός κι εκτός «»), δεν μακροημέρευσε επιχειρώντας να στηρίξει την συνέχιση της ύπαρξης του, στο ψέμα, στην αλαζονεία και στους αποκλεισμούς. Αντίθετα, οι συνεργασίες ήσαν πάντοτε αυτές που οδήγησαν τους εμπνευστές, τους οραματιστές και τους ηγέτες σε μεγάλα επιτεύγματα που έχουν καταγραφεί στην ιστορία με χρυσά γράμματα!!!!!!
Λάρισα, 25-01-2021
Τα μέλη της τότε Διοικήσεως
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΗΧΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΖΑΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ – ΖΗΣΗΣ ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΕΛΗΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΟΣ.
*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας [email protected]. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.ΠΗΓΗ: aelole.gr

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα