Μία γυναίκα στην Ταϊλάνδη δεν εξέλαβε και πολύ καλά την άρνηση ενός ζευγαριού για να κάνουν τρίο και αποφάσισε να εμφανιστεί σπίτι τους με… ένα σπαθί σαμουράι και να τους επιτεθεί.

Η 40χρονη swinger ονόματι Aum, συνήθιζε να κάνει σεξ με το ζευγάρι, τα ψευδώνυμα του οποίου είναι Air, 35 ετών, και η σύζυγός του Note, 38 ετών, αλλά έκοψαν τους δεσμούς μαζί της πριν από ένα χρόνο, αφού αρνήθηκαν μια πρόσκληση για ομαδικό σεξ με τον φίλο της Aum που ζει στην Μπανγκόκ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Aum διέκοψε στη συνέχεια τη σχέση της με τον άνδρα, αλλά το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι η 40χρονη συνέχισε να τους ενοχλεί για τρίο, παρά το γεγονός ότι είχαν απορρίψει τις προτάσεις της σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, η 40χρονη αγνόησε την ψυχρότητα και συνέχισε να παρενοχλεί τους Air και Note, που ζουν στο Petchabun, μέχρι που μια τελευταία άρνηση τη Δευτέρα την έκανε να απασφαλίσει.

«Είμαστε swingers και δεν θέλαμε κανείς να μάθει τι συμβαίνει»

Στα ανησυχητικά πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τη γυναίκα να στέκεται έξω από το σπίτι του ζευγαριού και να κουνάει κάτι που έμοιαζε με σπαθί σαμουράι προς το μέρος τους, καθώς εκείνο προστατευόταν πίσω από την εξώπορτά του.

Η δράστης, που φορούσε ένα μπλε φόρεμα με παγιέτες, έβγαλε το σπαθί από τη λαβή του για να δείξει στο ζευγάρι την κοφτερή λεπίδα του ξυραφιού, πριν το ξαναβάλει στη θήκη του και προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει ως όπλο. Αργότερα εμβόλισε την ανοιχτή λεπίδα μέσα από τη ρωγμή μεταξύ της μπροστινής πόρτας και του πλαισίου της πόρτας, αλλά από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η Note δήλωσε: «Κρατήσαμε το στόμα μας κλειστό για το τι συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή είμαστε swingers και δεν θέλαμε να το μάθει κανείς. Η κοινωνία δεν βλέπει με καλό μάτι αυτό που κάνουμε και δεν θέλαμε να το μάθουν οι γείτονές μας. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές με την Aum στο παρελθόν. Αλλά τώρα είναι τρελή, θέλει απεγνωσμένα σεξ και δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Όταν εμφανίστηκε με ένα σπαθί νιώσαμε ότι έπρεπε να το δημοσιοποιήσουμε και να την ντροπιάσουμε».

Το ζευγάρι δήλωσε ότι δεν κατήγγειλε στην αστυνομία την επίθεση, ελπίζοντας ότι τα όσα κυκλοφόρησαν online θα ήταν αρκετά για να την αποθαρρύνουν από περαιτέρω παρενοχλήσεις.

newsbeast.gr