ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΕπίθεση λύκου σε στάβλο με πρόβατα - ΦΩΤΟ

Επίθεση λύκου σε στάβλο με πρόβατα – ΦΩΤΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δεύτερη επίθεση λύκων στον κάμπο της Καρδίτσας τις τελευταίες ημέρες μετά από εκείνη στο Ριζοβούνι, είχαμε σήμερα τα ξημερώματα.

Νέα επίθεση λύκου σε κτηνοτροφικά ζώα σημειώθηκε σε κοινότητα του Νομού Καρδίτσας.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Ιουνίου, όπως καταγράφει ο Νέος Αγών, λύκος μπήκε σε στάβλο στην τ.κ. Αγίας Τριάδας του Δήμου Παλαμά, όπου επιτέθηκε και σκότωσε 7 πρόβατα, ενώ τραυμάτισε ακόμη 3.

Screenshot

Ο κτηνοτρόφος Άγγελος Βουλιώτης ήρθε μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα όταν το πρωί αντίκρισε νεκρά τα πρόβατά του μέσα στο στάβλο που βρίσκεται στις παρυφές της κοινότητας. Ο κτηνοτρόφος δεν μπορεί να πιστέψει την ζημιά που υπέστη, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες προς τον ΕΛΓΑ, με κτηνιάτρους του οργανισμού να αναμένονται για την επίσημη καταγραφή του συμβάντος.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, καθώς η επιδρομή σημειώθηκε σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια του χωριού.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών

thessaliatv.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα