Πέτρος Φιλιππίδης: Όπως όλα δείχνουν, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μία εξέλιξη που κανείς δεν θα περίμενε πριν από λίγο καιρό. Ήδη, το καλοκαίρι επέστρεψαν στην τηλεόραση κάποιες από τις σειρές που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι οποίες είχαν… τιμωρηθεί, λόγω των δικαστικών του περιπετειών. Τώρα όμως φαίνεται πως έρχεται και η δική του επιστροφή.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η επιστροφή στο θέατρο

«Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά», είχε δηλώσει πρόσφατα η δικηγόρος του και το ρεπορτάζ ανέφερε πριν από έναν μήνα, πως ο ηθοποιός είχε δεχθεί κρούσεις, τις οποίες, αν και αρχικά δεν ήθελε να συζητήσει, τις έβλεπε πλέον σοβαρά.

Μετά την όλη περιπέτεια, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί τελείως από το θέατρο. Ο χρόνος που έχει περάσει, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, έχοντας χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, τον οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις, ιδίως λόγω της επιμονής των δικών του ανθρώπων, αλλά και συγκεκριμένων προτάσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα, ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να επιστρέψει στη σκηνή και μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο, σε θέατρο της Αθήνας!

Είδηση-βόμβα που θα φέρει και αντιδράσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί και δεν αλλάξει κάτι…

enimerotiko.gr