ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΦιλανθρωπική Δράση Πάσχα του ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ

Φιλανθρωπική Δράση Πάσχα του ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

 

Το σωματείο ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων που διοργανώνει σε όλη τη διάρκεια κάθε έτους, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

 

Έχοντας επιστροφές από οικογένειες μέλη του σωματείου που έχουν πρόβλημα βιοποριστικής διαβίωσης αλλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, καλεί φίλους και γνωστούς να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση, έτσι ώστε να μην αισθάνεται κανένας μόνος και εγκαταλειμμένος στη μοίρα του.

 

Την Μ. Τρίτη το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:00 το ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ θα βρίσκεται στην πλατεία του ΑΤΑ για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, χαρτικών, καθαριστικών κτλ. από ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν, τα οποία στο τέλος της δράσης θα παραδοθούν σε οικογένειες που θα χαμογελάσουν έστω και για λίγο.

 

Το ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ συνεχίζει το έργο του, με κύριο στόχο την αλληλοβοήθεια και την αλληλοϋποστήριξη μελών και φίλων συμπολιτών του.

 

Πληροφορίες – Διευκρινήσεις

6983509548

agapamelarisa@gmail.com      

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα