21.9 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΦοιτητές Τμήματος Βιοχημείας: Να επιστρέψουμε άμεσα στα εργαστήρια

Φοιτητές Τμήματος Βιοχημείας: Να επιστρέψουμε άμεσα στα εργαστήρια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Διαμαρτυρία πραγματοποίησε χθες η Επιτροπή Φοιτητών του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μπροστά στο κτίριο της Σχολής.

Οι φοιτητές κάνουν λόγο για περαιτέρω υποβάθμιση υποβάθμιση των σπουδών τους με το νέο νομό και ζητούν την επιστροφή τους στο πανεπιστήμιο και τη δια ζώσης πραγματοποίηση εργαστηριακών ασκήσεων και πτυχιακών εργασιών.

Όπως αναφέρουν «σήμερα πραγματοποιήθηκε μια διαμαρτυρία μπροστά στο κτήριο του τμήματός μας με πρωτοβουλία της επιτροπής που έχει συγκροτηθεί και αποσκοπεί στην κινητοποίηση και συσπείρωση του φοιτητικού μας συλλόγου.

Δεν μένουμε απαθείς δέκτες μπροστά στην περαιτέρω υποβάθμιση των σπουδών μας με τον νέο νόμο. έτσι διαμορφώσαμε ένα πλαίσιο για όσα στερούμαστε και έχουμε ανάγκη, το οποίο ψηφίστηκε από τον φοιτητικό σύλλογο.

Ζητάμε την επιστροφή μας στο πανεπιστήμιο και τη δια ζώσης πραγματοποίηση εργαστηριακών ασκήσεων και πτυχιακών εργασιών.

Θέλουμε να γίνουμε ξανά φοιτητές!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα