Η ζαχαροπλάστης, Άννα Μονιώδη, από τη Χίο μας συστήνει ένα γλυκό που δεν είναι σαραγλί, αν και το θυμίζει, είναι λευκό, μελάτο και εξαιρετικά νόστιμο: τα μασουράκια.
Τα μασουράκια είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά του νησιού, στενά δεμένο με τις παραδόσεις, αλλά και τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική του.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγη: ert.gr